ODRŽANO 3. ŽUPANIJSKO NATJECANJE IZ ISLAMSKOG VJERONAUKA

02.03.2017. održano je 3. Županijsko natjecanje iz islamskog vjeronauka za područje Splitsko-dalmatinske županije.

Mjesto okupljanja za sve učesnike natjecanja bio je splitski mesdžid, odnosno, podne namazu. Nakon klanjanja namaza, natjecatelji, vjeroučiteljica i članovi natjecateljskog povjerenstva, uputili su se prema splitskoj osnovnoj školi Dobri koja je i ove godine bila domaćin ovog događaja.

Po ulasku u učionicu svim učesnicima natjecanja obratila se ravnateljica s riječima dobrodošlice u kojoj je izrazila svoje zadovoljstvo što je ponovno škola Dobri domaćin jednog ovakvog natjecanja. Iza nje, prisutnima se obratio glavni imam, Vahid ef. Hadžić, koji je ovom prigodom imao i ulogu predsjednika Županijskog povjerenstva za ovo natjecanje. Zahvalio je ravnateljici na gostoprimstvu i dobroj suradnji, te uručio ravnateljici knjigu na poklon i zahvalnicu za školu.

Točno u 13:00 sati, predsjednik povjerenstva je zamolio sve one koji ne trebaju biti prisutni na natjecanju da izađu iz učionice u kojoj su ubrzo ostali samo članovi povjerenstva i natjecatelji.

Povjerenstvo su činili pored predsjednika, Kadro Kulašin i Nerma Šehić.

Natjecanju su pristupili učenici koji su prethodno prošli gradsko natjecanje: 5.r. Hadžić Hatidža i Gashi Dea, 6.r. Hodžić Amra, Kadrić Tajra i Omerović Dino, 7.r. Bešić Tarik, 8.r. Šehić Kanita, Hadžić Memnuna i Asanov Sara.

Predsjednik povjerenstva je podsjetio natjecatelje na samu proceduru natjecanja i uz skupno učenje El-Fatihe natjecatelji su započeli s rješavanjem testova praćeni budnim okom članova povjerenstva. Kada je i posljednji natjecatelj završio i predao test, glavni imam je svim učesnicima natjecanja uručio na poklon knjigu o Poslaniku Muhammedu, s.a.v.s.. Zatim je komisija pristupila provjeri testova.

Po završetku predsjednik komisije rezultate je uputio glavnom povjerenstvu za provedbu natjecanja u Zagrebu koji će nakon propisane procedure objaviti službene rezultate. VH

Informacije

Adresa (ured)   Dominisova 1
Radno vrijeme:   Pon.-Pet. 09:00-13:00
Mesdžid   

Cosmijeva 1

Otvoren za vrijeme dnevnih namaza

Telefon    +385 21 360 651
Fax   +385 21 345 581
Mobitel   +385 99 310 99 46
Email    medzlis.split@outlook.com
Broj računa     HR8223400091410704285

Lokacija